Veldman maakt eerste selectie bekend: enkele verrassingen en eerste selectie in meer dan een jaar
Jeroen Deheegher
| 0 reacties

Veldman maakt eerste selectie bekend: Debast afwezig, Leoni, Stassin, Lissens en Ait El Hadj zijn erbij

Veldman maakt eerste selectie bekend: enkele verrassingen en eerste selectie in meer dan een jaar
Foto: © photonews

Anderlecht ontvangt donderdag het Roemeense FCSB in de Conference League, meteen de eerste match van Robin Veldman als T1.

Tegen het Roemeense FCSB wint Anderlecht best als het nog kans wil maken op de volgende ronde in de Conference League. Nieuwbakken coach Robin Veldman maakte woensdagavond zijn eerste selectie bekend en drukte meteen zijn stempel. 

Theo Leoni wordt bij de selectie gehaald en ook Lucas StassinAnouar Ait El Hadj en Lucas Lissens zijn erbij. Ait El Hadj zat een hele tijd bij de beloften en Veldman geeft hem nu dus een nieuwe kans. Voor Lissens is het dan weer de eerste selectie sinds mei 2021. De verdediger had veel last van blessures, maar speelde wel alles bij de beloften dit seizoen. 

Door de blessures van Zeno Debast, Hannes Delcroix en Killian Sardella heeft Veldman dan ook nood aan een extra verdediger. Ook Raman, Trebel en Kana ontbreken nog altijd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21813 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties