🎥 Union Berlin houdt geslaagde generale repetitie voor de wedstrijd tegen Union en blijft aan de leiding in de Bundesliga

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
🎥 Union Berlin houdt geslaagde generale repetitie voor de wedstrijd tegen Union en blijft aan de leiding in de Bundesliga

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union Berlin blijft aan de leiding in de Bundesliga. Donderdag spelen ze in Leuven voor de Europa League tegen Union.

Eerder in het weekend hadden Bayern München en Freiburg al gewonnen. Zo wist Union Berlin dat het moest winnen om opnieuw aan de leiding in de Bundesliga te komen. 

Na een halfuur kwam Berlin al op achterstand tegen Borussia Mönchengladbach. Nico Elvedi scoorde. Berlin ging op zoek naar de gelijkmaker, maar moest wachten tot diep in de 2e helft. Kevin Behrens maakte gelijk. 

Union Berlin ging nog op zoek naar de winst. Eerst zag het een treffer van Christopher Trimmel door buitenspel afgekeurd worden. Maar nadien gingen ze toch nog met de winst lopen. In de 97e minuut kopte Danilho Doekhi een voorzet binnen. Het stadion ging uit zijn dak. 

In de Bundesliga staat Union Berlin opnieuw op kop. Ze hebben 1 punt meer dan Bayern München en 2 punten meer dan Freiburg. Donderdag speelt Berlin in de Europa League tegen Union. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties