Netwerk Deinze resulteert in de tijdelijke komst van drie Japanners

Netwerk Deinze resulteert in de tijdelijke komst van drie Japanners
Foto: © photonews

Opvallend nieuws bij Deinze: de club uit de Challenger Pro League verwelkomt drie Japanners, voor een weliswaar korte periode.

Als onderdeel van de uitbreiding van het globale netwerk heeft Deinze en zijn eigenaar ACA Football Partners een overeenkomst bereikt met Urawa Red Diamonds, één van de grootste profclubs in Japan. Dat is bereid om voor een paar weken drie spelers naar België te sturen om hier extra ervaring te komen opdoen.

Het gaat om de 19-jarige verdediger Kota Kudo en om de middenvelders Kaito Yasui (22) en Yuta Miyamoto (22). Zij zullen bij Deinze meetrainen met de A-ploeg van Deinze van 21 november tot en met 3 december. Slechts twee weken dus. Het lijkt dan ook niet de bedoeling om hen in een competitiematch in te zetten. In theorie is de enige mogelijkheid hiervoor ook de thuismatch tegen SL 17 op 26 november.

"We zijn ontzettend enthousiast over het verwelkomen van jonge veelbelovende spelers van een van de grootste J.League clubs", aldus Deinze-CEO Akihisa Iizuka. "Hoewel het een korte periode is, hoop ik dat ze veel ervaring zullen opdoen in het Europese voetbalmilieu en misschien zelfs spelers van KMSK Deinze zullen inspireren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties