Oud-international blijft positief voor ontmoeting met Canada: "Ik ben optimistisch en denk dat Martínez dat ook zal zijn"

Oud-international blijft positief voor ontmoeting met Canada: "Ik ben optimistisch en denk dat Martínez dat ook zal zijn"

Volg België nu via WhatsApp!

Niet bij iedereen is het geloof aangetast door de nederlaag tegen Egypte. Roberto Martínez zal zich wel snel weer de positivo tonen die hij is en ook analist Philippe Albert ziet het nog zitten.

Bij de RTBF benadrukt de ex-international dat het winnen van de eerste groepsmatch tegen Canada geen probleem mag zijn. "Ik ben optimistisch en ik denk dat Roberto Martinez dat ook zal zijn", klinkt het. Het staat Albert wel aan hoe de Belgen omgaan met die prestatie in het vriendschappelijk duel tegen Egypte.

Jongeren hebben punten gescoord

Al is het voor de bondscoach zeker geen sinecure om de beste elf op te stellen. "Hij moet straffe beslissingen nemen, want bepaalde jongeren hebben enorme punten gescoord", verwijst Albert naar spelers als Theate, Openda en Doku.

"Ook Carrasco was tegen Egypte goed, zowel defensief als wanneer hij hoog op het veld speelde", vervolgt Albert. "Ik zou niet graag in de plaats van de bondscoach zijn om de opstelling te maken voor de wedstrijd tegen Canada."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties