Ex-assistent van Wilmots is zeker: "Kompany had dit nooit laten gebeuren"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 16 reacties

Vital Borkelmans meent dat Vincent Kompany al dat geruzie binnenskamers had weten houden

Ex-assistent van Wilmots is zeker: "Kompany had dit nooit laten gebeuren"
Foto: © Photonews

Er komen steeds meer details naar buiten over het geruzie in de kleedkamer van de Rode Duivels. L'Equipe wijdde er zelfs een heel artikel aan. Vital Borkelmans, voor de komst van Martinez assistent van Marc Wilmots, heeft daar zijn mening over.

"Tegen Egypte is er ontevredenheid in de groep gekropen. Ze zochten en tastten naar het ritme dat ze niet vonden", zegt Vital Borkelmans bij Sporza. "Dan komen er jammer genoeg uitspraken in de media die bepaalde spelers doen twijfelen. Met Vincent Kompany als aanvoerder zouden die uitspraken nooit gebeurd zijn."

Borkelmans kent de persoonlijkheid en de invloed van Kompany heel goed. "Kompany is het type aanvoerder die al die frustraties binnenskamers had kunnen houden. Dat is nu niet het geval. Als spelers zulke uitspraken doen, zou Kompany daar zeker op gepaste wijze op gereageerd hebben. Ook wij (Borkelmans en Wilmots) zouden de spelers in kwestie erop gewezen hebben dat die uitspraken niet konden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21819 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties