CD&V wil snel een nieuwe vergunning voor het stadion van Club Brugge aanvragen: "De bal ligt in het kamp van Zuhal Demir"
CD&V wil snel een nieuwe vergunning voor het stadion van Club Brugge aanvragen: "De bal ligt in het kamp van Zuhal Demir"

Als het afhangt van de CD&V komt er snel een nieuwe vergunning voor het nieuwe stadion van Club Brugge. De bleek uit een zitting van het Vlaamse parlement op woensdag.

Vorige week vernietigde de rechtbank de vergunning voor het stadion van Club Brugge. CD&V vraagt een snelle oplossing.

“De bal ligt in het kamp van Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA). Ze moet nu snel samenzitten met de club, de stad en haar juristen. Snel de keuze maken tussen een aangepaste vergunning of cassatieberoep aantekenen is nu écht wel nodig”, zei parlementslid Brecht Warnez (CD&V) die hierover deze namiddag in het Vlaams Parlement een vraag stelde aan Vlaams minister Demir.

Warnez is blij dat de minister die handschoen ook opneemt. Demir wil ofwel binnen de vijf maand een nieuwe vergunning indienen, ofwel cassatieberoep aantekenen. De piste om een nieuw stadion te bouwen op Olympia wordt dus niet verlaten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties