🎥 Hooligan bestormt het veld in PSV-Sevilla en doet dan iets onwaarschijnlijk, UEFA zal niet mals zijn

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
🎥 Hooligan bestormt het veld in PSV-Sevilla en doet dan iets onwaarschijnlijk, UEFA zal niet mals zijn
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV won in de Europa League met 2-0 van Sevilla. Maar vooral de bestorming van het veld door een hooligan van PSV, en wat hij daarna deed, was nadien het gespreksonderwerp.

PSV moest in de terugmatch van de Europa League een 0-3 achterstand uit de heenmatch ophalen. PSV won wel met 2-0 na goals van Luuk De Jong en Fabio Silva, maar vooral de bestorming van het veld door een PSV-fan was het gespreksonderwerp na de match. 

In het slot van de match liep hij het veld op en viel prompt Sevilla-doelman Marko Dmitrovic aan. De Serviër kreeg onder meer een vuistslag, maar hij liet zich niet doen en overmeesterde de veldbestormer tot stewards het overnamen. 

De algemeen directeur van PSV, Marcel Brands, sprak na de match vol schande. "Als het aan mij ligt, wordt het een levenslang stadionverbod. Hij dupeert ook PSV en alle andere supporters. Ik vind dit moment erger dan de uitschakeling. Dit hoort totaal niet bij PSV."

Ook de UEFA zal waarschijnlijk niet mals zijn voor PSV. Een fikse geldboete mogen ze al zeker verwachten in Eindhoven, ook extra straffen kunnen nog volgen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties