Fredberg zit door de supporters van RSC Anderlecht met stevig dilemma voor zomertransfers

Fredberg zit door de supporters van RSC Anderlecht met stevig dilemma voor zomertransfers

RSC Anderlecht heeft bitter weinig budget voor de zomermercato. Bovendien wordt het ook op menselijk vlak geen gemakkelijke transferperiode voor Jesper Fredberg.

RSC Anderlecht moest tijdens de wintermercato absoluut een spits binnenhalen. Dat leek grondig fout te lopen, maar uiteindelijk bleek Islam Slimani ondanks het feit dat er geen verwachtingen waren een absoluut schot in de roos.

Niet alleen bij Brian Riemer en de andere spelers, maar ook bij de supporters is Slimani enorm populair. Hij ontpopte zich door zijn inzet en doelpunten in geen tijd tot een absolute publiekslieveling. Mede door hem geraakt RSC Anderlecht beetje bij beetje weg uit het dal.

Slimani leek een oplossing voor enkele maanden, maar de spits zelf, Brian Riemer en uiteraard ook de supporters zien hem ontzettend graag blijven richting volgend seizoen. Al wordt dat geen gemakkelijke oefening voor Jesper Fredberg.

Volgens La Dernière Heure was Fredberg al op zoek naar een talentvolle jonge spits, maar dat verkopen aan de supporters wordt niet gemakkelijk. Als Slimani blijft, dan kost dat Anderlecht aan de andere kant ook zeker een hoop geld aan lonen. Een stevig dilemma dus voor Fredberg om opnieuw de strijd met de fans van paarswit aan te gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties