Voormalig Italiaans international keihard voor De Ketelaere

Voormalig Italiaans international keihard voor De Ketelaere

De transfer van Charles De Ketelaere is nog geen succes gebleken. In de halve finale van de Champions League vanavond komt hij wellicht niet in beeld. De aanvaller van AC Milan krijgt dan ook zware kritiek te verwerken.

De Ketelaere kan geen goed rapport voorleggen. Met 1 assist en 0 goals in 38 matchen is dat zelfs zwaar gebuisd te noemen. Zijn transfersom van 32 miljoen euro hangt zo als een blok rond zijn nek. 

Want er komt uiteraard kritiek. “Het is erg om te zeggen maarop dit moment is ‘CDK’ van geen enkel nut. En ik denk niet dat Pioli hem nu nog een kans zal geven”, klonk het bij ex-international Marco Parolo, commentator bij betaalzender DAZN.

Ook Sky Sport-reporter Gianluca Di Marzio spaarde hem niet: “Milan heeft bijna heel zijn budget opgedaan aan De Ketelaere, die blijft ontgoochelen.”

Ex-kapitein Riccardo Montolivo wou hem wel nog niet afschrijven: “De voornaamste aankoop van Milan rendeerde dit jaar niet, maar hij verdient het niet om afgeschreven te worden. Hij verdient een nieuwe kans.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties