Onverwacht: 'AC Milan kan gouden zaak doen met Divock Origi'

Onverwacht: 'AC Milan kan gouden zaak doen met Divock Origi'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Divock Origi speelde niet bepaald een sterk seizoen bij AC Milan. Toch kan hij de Italiaanse ploeg nog een stevige stuiver opleveren.

Bij AC Milan hadden ze hoge verwachtingen voor dit seizoen. Die konden de club, maar ook de spelers individueel niet waarmaken. Neem bijvoorbeeld Divock Origi. Hij scoorde twee keer in de competitie en maakte geen enkele goal in de Champions League.

Origi kwam afgelopen zomer transfervrij over van Liverpool. Hij tekende een contract tot midden 2026, maar niemand lijkt hem tegen te houden om deze zomer al weer een transfer te maken naar een buitenlandse club.

Volgens Calciomercato is er de voorbije dagen interesse van maar liefst drie Turkse clubs voor onze landgenoot. Het gaat om Besiktas, Fenerbahce en Alanyaspor, zo weet de Italiaanse website te melden. En mogelijk melden zich nog andere ploegen.

Dat zou vooral goed nieuws zijn voor AC Milan op financieel vlak. De marktwaarde van Origi wordt ondanks het voorbije seizoen nog altijd op 8 miljoen euro geschat. Een gouden zaak dus voor AC Milan, dat niks voor hem betaalde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties