Romelu Lukaku krijgt mogelijk steun van twee landgenoten al zal Chelsea wel alles uit de kast moeten halen

Romelu Lukaku krijgt mogelijk steun van twee landgenoten al zal Chelsea wel alles uit de kast moeten halen
Foto: © photonews

Normaal gezien keert Romelu Lukaku terug naar het Engelse Chelsea na zijn uitleenbeurt bij Inter Milaan. Hij krijgt er mogelijk twee landgenoten bij om het te vergezellen.

Chelsea kende een zwak seizoen in de Premier League. De voormalige kampioen en Champions League winnaar eindigde slechts op een 12de plaats en wil volgend seizoen terug meestrijden voor Europees voetbal. Al is daar wel de nodige versterking voor nodig. 

Ze zien alvast Romelu Lukaku terugkeren na zijn uitleenbeurt bij Inter Milaan. De Rode Duivel kende een moeilijk seizoen met vele blessures. Hopelijk kan een zomerreces wat rust in het hoofd en lichaam brengen bij de topscoorder van de Rode Duivels. 

Volgens verschillende bronnen zou Chelsea alvast twee landgenoten willen binnenhalen om volgend jaar terug voor Europees voetbal te strijden. Roméo Lavia van het gedegradeerde Southampton is er één van, maar daar blijft het niet bij. Amadou Onana van Everton staat namelijk ook op de verlanglijst van Chelsea. 

De twee Belgische middenvelders staan gekend voor hun uitzonderlijk talent en hen wordt een grote voetbaltoekomst voorspeld. Zowel Southampton als Everton willen hun goudhaantjes niet laten gaan voor een appel en een ei. Beide clubs willen enkel verkopen als daar een enorme transfersom tegenover staat. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties