Saudi-Arabië het beloofde land? Niet voor iedereen: deze spelers en coaches, waaronder Romelu Lukaku, zwichten niet voor oliedollars

Hendrik Van Wonterghem
| 0 reacties
Saudi-Arabië het beloofde land? Niet voor iedereen: deze spelers en coaches, waaronder Romelu Lukaku, zwichten niet voor oliedollars
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De lokroep van Saudi-Arabië wordt steeds groter. Steeds meer topspelers verlaten Europa en kiezen voor een avontuur in de Midden-Oosten. Toch zijn er ook die de olliedollars naast zich neerleggen.

Onder meer Romelu Lukaku en Jamie Vardy hebben al laten verstaan geen oren te hebben naar een overstap naar de Saudi Professional League.

Lukaku, die maar liefst 60 miljoen euro per jaar zou kunnen opstrijken bij Al Ahli, wil het liefst van al gewoon bij Inter blijven. Vardy daarentegen heeft nog één jaar contract bij Leicester City. De 36-jarige aanvaller zou een aanbod van Khaleej FC hebben afgewezen. Of hij volgend seizoen in The Championship aantreedt, is nog niet duidelijk.

Maar naast topspelers zijn er ook toptrainers die Saoedische aanbiedingen naast zich neerleggen. Zo blijft José Mourinho gewoon bij AS Roma, en blijft Massimo Allegri ondanks veel kritiek gewoon bij Juventus. Beide heren hadden een aanbieding van Al Hilal op zak.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties