Roméo Lavia dicht bij Liverpool (al ligt er andere Engelse topclub op de loer)

Hendrik Van Wonterghem
| 1 reacties
Roméo Lavia dicht bij Liverpool (al ligt er andere Engelse topclub op de loer)
Foto: © photonews

Gisteren trapte Southampton haar seizoen in de Engelse tweede klasse af tegen Sheffield Wednesday. Wie geen minuten maakte bij The Saints, was Roméo Lavia.

Want de Belgische defensieve middenvelder zou dichtbij een transfer naar Liverpool staan. Transferexpert Sacha Tavolieri weet te melden dat The Reds binnenkort een derde en laatste bod gaan uitbrengen op de 19-jarige speler. Liverpool gaat 46 miljoen euro plus bonussen op tafel leggen.

Desondanks volgt ook Manchester United de situatie op de voet. Die zagen met Kobbie Mainoo een groot talent geblesseerd uitvallen, en zijn op zoek naar een vervanger voor Casemiro op de 6. Ook Sofyan Amrabat wordt op Old Trafford genoemd.

Lavia maakte vorig seizoen indruk in de Premier League, en wist heel wat interesse los te weken van topclubs. Ook Chelsea en Arsenal toonden lange tijd interesse in het jeugdproduct van Anderlecht. Hij lijkt nu echter zijn carrière te zullen voortzetten bij Liverpool, met wie hij een persoonlijk akkoord heeft voor 5 seizoenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties