Yves Vanderhaeghe vertelt over gemiste deal met KV Oostende en 'het geld' van Saoedi-Arabië

Yves Vanderhaeghe vertelt over gemiste deal met KV Oostende en 'het geld' van Saoedi-Arabië
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen KV Oostende deze zomer voor Yves Vanderhaeghe. Het water bleek te diep en toen kwam er een opvallend vertrek naar Al Faisaly in Saoedi-Arabië.

Yves Vanderhaeghe kon deze zomer voor de derde keer in zijn carrière aan de slag gaan bij KV Oostende, maar zover kwam het uiteindelijk niet. In de Krant van West-Vlaanderen legt de West-Vlaming uit waarom er geen akkoord kwam.

“Een terugkeer naar KV Oostende was mijn eerste optie, ja. Maar ik vond wel dat ze financieel eerst alles wat ze mij vorig jaar hadden beloofd en na mijn ontslag niet waren nagekomen moesten in orde brengen. Maar Michael Kalt, die had overgenomen van Conway en Ganaye, kreeg dat niet geregeld en al heb ik nog steeds het beste voor met KVO, ik wilde daar niet op toegeven”, klinkt het.

Daarna koos Vanderhaeghe voor een avontuur bij Al Faisaly in de tweede klasse in Saoedi-Arabië. De dollartekens hadden het gehaald, zo klonk het overal.

“Men verkijkt zich op wat die sterren allemaal komen verdienen in de Saoudi Pro League. Al Faisaly is tweede klasse, ik verdien hier heus niet het dubbele van wat ik in België kon verdienen. Maar ik redeneerde wel: als ik met Al Faisaly kan promoveren naar eerste klasse, spreken we over heel andere lonen”, voegt hij er nog aan toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties