'Rennes heeft nog niet geantwoord op dit mooie voorstel van Leipzig over Arthur Theate'

'Rennes heeft nog niet geantwoord op dit mooie voorstel van Leipzig over Arthur Theate'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De carrière van Arthur Theate blijft maar op volle snelheid vooruitgaan. Hij staat opnieuw klaar om een stapje vooruit te zetten.

De carrière van Arthur Theate neemt keer op keer een verrassende wending. Vorig jaar maakte hij nog de overstap van het Italiaanse Bologna naar de Franse competitie bij Stade Rennes. Ook dat werd opnieuw een succes.

De Franse club betaalde toen 19 miljoen euro voor de Rode Duivel. Hij speelde afgelopen seizoen 35 wedstrijden in Ligue 1, maar enkele dagen geleden kwam Leipzig zich plots melden voor een transfer van Theate.

De Duitse club stelt een huurovereenkomst voor, met een verplichte aankoopoptie van 30 miljoen euro. Volgens Transfermarkt is Theate op dit moment 22 miljoen euro waard. Een mooie deal dus, maar Rennes lijkt niet overtuigd van een transfer.

Theate zelf ziet de overgang naar de Bundesliga helemaal zitten, maar voorlopig heeft Rennes nog altijd niet geantwoord op het voorstel van Leipzig, zo laat transferjournalist Sacha Tavolieri op zijn sociale media weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties