Lof voor speler van KRC Genk: "Bewijst dat hij de steun van de club verdient"

Lof voor speler van KRC Genk: "Bewijst dat hij de steun van de club verdient"
Foto: © photonews

KRC Genk kon diep in de toegevoegde tijd de gelijkmaker scoren tegen Anderlecht. Die werd gevierd alsof het WK gewonnen werd.

De vreugde bij de Limburgers was gigantisch groot toen Tolu Arokodare de gelijkmaker scoorde. Na de loodzware Europese verplaatsing van zondag leken de benen helemaal leeggespeeld tegen een uitgekookt Anderlecht.

Jacky Mathijssen zag enorm veel intensiteit en dynamiek bij KRC Genk. “Ook het geloof en de drive langs de lijn vond ik opvallend. De kwalificatie in Europa heeft de hele club duidelijk een vertrouwensboost gegeven”, klinkt het bij Het Belang van Limburg.

De vroege rode kaart van Bonsu Baah gooide echter heel veel roet in het eten. De goal van Arokodare moet zijn positie binnen de club een flinke boost geven. Voor Mathijssen toont hij dat hij van waarde kan zijn voor Genk.

“Er is nog veel werk aan die jongen, maar als staf zijn dat de jongens waar je de meeste voldoening uit kunt halen. Maar met deze goal bewijst hij wel dat hij de steun van de club verdient”, besluit de ex-bondscoach van de U21.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties