Tolu Arokodare reageert op negatieve reacties van Anderlechtfans: "Je moet dit eens zien..."

Tolu Arokodare reageert op negatieve reacties van Anderlechtfans: "Je moet dit eens zien..."

Op de laatste dag van de vorige wintermercato was Tolu Arokodare op weg naar RSC Anderlecht. Uiteindelijk keerde hij zijn kar en sloot hij nog een overeenkomst met RSC Anderlecht.

Toen hij zondag tegen paarswit in de slotminuten de gelijkmaker scoorde voelde dit aan als een overwinning bij de Limburgers. Tolu vierde zijn doelpunt voor het vak met de Anderlechtsupporters.

“Ik wilde niet provoceren, zij provoceerden mij net”, vertelt de spits van KRC Genk. En daar zitten de gebeurtenissen van vorige winter nog altijd voor tussen.

“Sinds die transfer krijg ik veel berichten van Anderlecht-fans. Je moet mijn telefoon nu maar eens zien, het is weer van dat”, gaat Tolu verder. “Ik kan je zeggen: dat zijn zeker geen complimenten. Negative stuff. Ach, ik ben ze gaan groeten na mijn goal. Het was mijn manier om te zeggen 'Hey, hier ben ik weer.'"

Van zijn keuze heeft hij nog altijd geen spijt. “Ik denk dat ik de juiste beslissing heb genomen. Niet dat Anderlecht een slechte optie was, maar Genk was altijd de beste keuze.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties