Heeft Fredberg de eigen ruiten ingegooid? 'Anderlecht verandert plots aanbieding voor Thorgan Hazard en daar is speler niét mee akkoord'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 26 reacties
Heeft Fredberg de eigen ruiten ingegooid? 'Anderlecht verandert plots aanbieding voor Thorgan Hazard en daar is speler niét mee akkoord'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht hoopt de transfer van Thorgan Hazard af te ronden. De gesprekken zijn bezig, maar Jesper Fredberg dreigt de eigen ruiten te hebben ingegooid door het voorstel aan te passen.

RSC Anderlecht en Borussia Dortmund lijken al even rond. De Belgische recordkampioen wil de gevraagde vijf miljoen euro op tafel gooien om Thorgan Hazard naar Brussel te halen. Al staan de punten en komma’s nog niet op de juiste plaats. 

De onderhandelingen met de speler verlopen dan weer stroever. Het is geen geheim dat Hazard – hij verdient in Duitsland een slordige vijf miljoen euro per seizoen – zal moeten inleveren om bij Anderlecht te komen voetballen. Maar dat is niet alles. 

jesper fredberg
© photonews

Transferexpert Sasha Tavolieri weet dat Jesper Fredberg het voorstel heeft aangepast. Anderlecht ging aanvankelijk akkoord met een contractvoorstel voor vier seizoenen. Maar dat heeft de sportief directeur van paars-wit ingetrokken. 

Momenteel ligt een voorstel voor drie seizoenen op tafel, inclusief optie voor een bijkomende jaargang. Fredberg hoopt op die manier de loonlast in dat laatste seizoen te drukken. Maar ook daar wil Hazard niét mee akkoord gaan.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties