'Degradatiekandidaat zet alles op alles en wil stunten met stevige miljoenenversterking'

'Degradatiekandidaat zet alles op alles en wil stunten met stevige miljoenenversterking'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk staat er voorlopig niet al te goed voor in de Jupiler Pro League. En dus willen ze op de laatste dag van de transfermarkt nog een stevige slag slaan.

Mounaïm El Idrissy staat volgens Sacha Tavolieri nadrukkelijk op de radar van de Kerels. Zij willen de deal nog deze dag rondkrijgen, al wordt dat dan sowieso al een strijd tegen de klok. KV Kortrijk heeft dringend versterking nodig.

Voorlopig zijn de West-Vlamingen de hekkensluiter in de Belgische competitie en als ze zich dit seizoen willen redden is elke versterking zeker welgekomen. Met 1 op 18 moet er dringend een overwinning aankomen na de interlandbreak.

Einde contract

Wie weet kan Mounaïm El Idrissy van Ajaccio voor een oplossing zorgen? De 24-jarige Franse Marokkaan is een sterkhouder bij zijn team waar hij al sinds 2015 van deel uitmaakt en een deel van de jeugdopleiding vervolledigde. Hij is er wel einde contract komende zomer.

Tijd om nu dus nog te cashen? Wie weet. Volgens Transfermarkt heeft hij een marktwaarde van liefst twee miljoen euro. Geen goedkope speler dus, maar het lijkt Kortrijk menens om de deal te vervolledigen. Er zijn wel buitenlandse kapers op de kust.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties