Geen trainers op persconferentie Beerschot-Beveren: dit was er aan de hand

Geen trainers op persconferentie Beerschot-Beveren: dit was er aan de hand
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Challenger Pro League eindigde het duel tussen Beerschot en Beveren op een scoreloos gelijkspel. Het meest in het oog springende element van de dag was de persconferentie nog.

Geen van beide hoofdtrainers daagde op voor de persconferentie na het duel tussen Beerschot en Beveren. Enkel T2 Thomas Darazs van de thuisploeg was van de partij.

Gazet van Antwerpen kwam met de nodige uitleg over de nogal vreemde situatie na de wedstrijd. “Beerschot-coach Andreas Wieland had onlangs zijn wijsheidstand laten trekken. Tijdens de wedstrijd stond hij wel voor de dugout, maar met veel pijn, en dus vroeg hij zijn assistent Thomas Darazs om in zijn plaats het woord te voeren”, klinkt het.

Maar ook Wim De Decker was niet van de partij en daar is volgens de krant maar één uitleg voor. “Beveren-coach Wim De Decker vond het naar verluidt niet kunnen dat hij ‘maar’ met de T2 een persconferentie moest geven en stuurde daarop zijn kat.”

En dus moest Darazs helemaal alleen het verhaal doen over de wel heel gesloten wedstrijd. “Het hielp ook niet dat de match constant stil lag. De ene na de andere fout… Zo werd onze opbouw telkens onderbroken. Opnieuw, en opnieuw, en opnieuw. Beveren wilde ons gewoon niet laten voetballen”, klonk het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties