Vader van Mac Allister-broers geeft nog één goede raad in aanloop naar duel tussen zonen Kevin (Union) en Alexis (Liverpool)

Vader van Mac Allister-broers geeft nog één goede raad in aanloop naar duel tussen zonen Kevin (Union) en Alexis (Liverpool)

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zijn trotse dagen voor Carlos Mac Allister. Twee van zijn zonen nemen het donderdag tegen elkaar op in de Europa League.

Union-speler Kevin Mac Allister kijkt donderdag zijn broer in de ogen op Anfield. Ongetwijfeld een speciaal moment voor de familie Mac Allister. Ook voor vader Carlos die vroeger als voetballer met onder andere Diego Maradona samenspeelde.

Alexis Mac Allister is de jongere broer van Kevin en bovendien ook de nummer 10 van Liverpool. Afgelopen seizoen maakte de Argentijn voor een dikke 40 miljoen euro de overstap van Brighton naar Liverpool. 

In aanloop naar de wedstrijd komt vader Mac Allister nog met goede raad voor zijn zonen. “Dat voetbal om passie draait, vanaf minuut één. Tot de scheidsrechter had afgefloten, aanvaardde ik geen nederlaag", vertelde hij volgens Het Laatste Nieuws.

"Ik ben zo opgegroeid en ik denk dat ik die mentaliteit aan mijn zoons heb doorgegeven. Dat is een vorm van respect tegenover de fans die geld betalen en de moeite doen om naar jouw wedstrijden te komen kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties