Bom bij Italië! Squadra stuurt twee spelers omwille van wel heel zware reden naar huis

Bom bij Italië! Squadra stuurt twee spelers omwille van wel heel zware reden naar huis

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Commotie bij de Squadra Azzurra! De Italiaanse bond heeft twee van zijn spelers naar huis gestuurd terwijl ze met de nationale ploeg op kamp waren. De twee worden beschuldigd van illegale weddenschappen te hebben afgesloten.

Het gaat om Nicolò Zaniolo en Sandro Tonali. De twee Italianen worden beschuldigd van mogelijke betrokkenheid bij illegale weddenschappen. Ze werden intussen ook al ondervraagd door de politie.

Het was Fabrizio Romano die het nieuws de wereld instuurde: “Nicolò Zaniolo en Sandro Tonali zijn door de autoriteiten ondervraagd. Dit gebeurt nadat zij beschuldigd zijn van mogelijke betrokkenheid bij illegale weddenschappen. De spelers van Aston Villa en Newcastle hebben allebei het trainingskamp van Italië verlaten nadat ze met de politie hadden gesproken.”

Waar ze precies op gewed zouden hebben, is niet bekend. De twee zullen wel ontbreken in de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Malta en Engeland. Beiden hebben ze al 15 caps veroverd. Zaniolo wordt dit seizoen door Aston Villa gehuurd van Galatasaray. Tonali maakte afgelopen zomer voor 64 miljoen euro de overstap van AC Milan naar Newcastle United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties