Een Rode Duivel bij de 10 best betaalde spelers van 2023

Een Rode Duivel bij de 10 best betaalde spelers van 2023

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals we allemaal weten, kunnen de beste spelers ter wereld zeer goed hun boterhammen verdienen. En sommigen nog beter dan anderen.

Forbes onthulde een lijst waarin de best betaalde voetballers ter wereld staan. Hiermee worden de schijnwerpers gericht op de financiële giganten van de sport. Bovenaan de lijst staat Cristiano Ronaldo, met een indrukwekkend inkomen van €247 miljoen, wat niet alleen zijn dominantie op het veld onderstreept, maar ook zijn invloed daarbuiten.

Lionel Messi staat op de tweede plaats met €128 miljoen, op de voet gevolgd door Neymar met €106 miljoen. Dit trio illustreert de uitzonderlijke combinatie van talent op het veld en commerciële aantrekkingskracht, waardoor ze wereldwijde voetbaliconen zijn.

Kevin De Bruyne, de middenvelder van de Rode Duivels, staat op de negende plaats met een inkomen van €37 miljoen. 

Het enorme financiële succes van voetballers in 2023 onderstreept de voortdurende groei van de voetbalmarkt, die lucratieve mogelijkheden biedt voor zowel spelers als merken. Deze spelers zijn niet alleen uitzonderlijke atleten, maar ook ondernemers en wereldwijde ambassadeurs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK Kwalificatie

Nieuwste reacties