Goed nieuws voor wie morgen Eden Hazard nog één keer aan het werk wil zien: "Alle voetbalestheten willen erbij zijn, wij ook"

Goed nieuws voor wie morgen Eden Hazard nog één keer aan het werk wil zien: "Alle voetbalestheten willen erbij zijn, wij ook"

Morgen trekt Eden Hazard waarschijnlijk voor de laatste keer zijn voetbalschoenen aan om een gemediatiseerde wedstrijd te spelen. Woensdag speelt hij immers een benefietwedstrijd met 'Le Variétés Club de France'.

Hazard kondigde vorige week zijn afscheid aan van het professioneel voetbal, maar komt dus nog een laatste keer in actie. En goed nieuws voor de Belgische fan die hem nog eens wil zien flitsen: Eleven DAZN zendt de wedstrijd uit. 

Eleven DAZN zendt de exclusieve benefietwedstrijd uit, waarin Eden Hazard met ‘Le Variétés Club de France’ een laatste keer het veld betreedt voor het goede doel. Hazard speelt samen met onder meer Daniel Van Buyten en Laurent Blanc in de ploeg van de Franse bondscoach Didier Deschamps.

De wedstrijd vindt plaats in het Franse Calais om 20.00 uur en wordt uitgezonden op Eleven Sports 1 en op de app van DAZN Belgium.

Jan Mosselmans, Director Programming&Operations: “ElevenDAZN brengt een terecht eresaluut aan een begenadigd voetballer en een bijzondere persoonlijkheid. Eden beroerde evenzeer met zijn flitsende dribbels als met zijn guitige glimlach. Zijn afscheid zat eraan te komen. Maar als hij dan toch nog eens de shoes aantrekt, dan willen alle voetbalestheten erbij zijn. Wij ook. Geniet ervan!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK Kwalificatie

Nieuwste reacties