Dan toch geen afscheid? Zaakwaarnemer zaait plots verwarring rond voetbalpensioen Marouane Fellaini

Dan toch geen afscheid? Zaakwaarnemer zaait plots verwarring rond voetbalpensioen Marouane Fellaini

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder vandaag kondigde de coach van Marouane Fellaini aan dat de ex-Rode Duivel zijn voetbalschoenen aan de haak hangt. Nu zaait zijn zaakwaarnemer plots verwarring.

Choi Kang-Hee, coach van Marouane Fellaini bij het Chinese Shandong Taishan kwam eerder vandaag naar buiten met groot nieuws. Fellaini stopt na dit seizoen met voetballen. Maar plots is er verwarring in de zaak gekomen.

Op een persconferentie vandaag vertelde zijn coach dat Fellaini zou stoppen. "Hoewel ik het jammer vind, respecteer ik zijn beslissing om te stoppen. Hij kwam als een superster en hij vertrekt als een legende."

"Fellaini is een geweldige speler, maar misschien eist zijn leeftijd stilaan zijn tol. Na elke wedstrijd kampt hij wel een dag of twee met pijn", besloot de coach. 

L'Avenir, Franstalig dagblad besloot dan maar om contact op te nemen met de zaakwaarnemer van de ex-Rode Duivel. Die kwam plots met een heel ander statement. "Marouane is nog steeds in topvorm. De dag na de wedstrijd heeft hij geen fysieke kwaaltjes."

Zo wordt het voetbalpensioen van Fellaini ontkent. Hij zou wel nog steeds uit China willen vertrekken, maar gaat dan misschien toch nog voor een avontuur elders. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties