Francs Borains duwt Standard nog dieper in de put, Lierse en Beveren delen de punten

Francs Borains duwt Standard nog dieper in de put, Lierse en Beveren delen de punten
Foto: © photonews

In de Challenger Pro League stonden op zaterdagavond nog twee pittige wedstrijden op het programma. Francs Borains duwde Standard SL16 nog wat dieper in de put, Lierse en Beveren schieten weinig op met een gelijkspel.

Lierse K en SK Beveren wilden dit seizoen hoge ogen proberen te gooien, maar tot op heden beleven ze een vrij matig tot slecht seizoen in de Challenger Pro League. Hoog tijd om daar op het Lisp op zaterdagavond iets aan te doen, dachten beide teams.

Uiteindelijk hielden ze het op een 2-2 gelijkspel. Beveren kwam snel op voorsprong via Ismaheel, maar op het kwartier hingen de bordjes alweer gelijk via Van Dessel. Na de pauze wiste Cools een nieuwe voorsprong van de bezoekers na een owngoal opnieuw uit. Met het gelijkspel schieten beide ploegen weinig op.

Francs Borains klopt Standard

Francs Borains van zijn kant is onderaan wat weggekomen na een nuttige overwinning tegen Standard SL16. Na twee owngoals kon Makembo wel nog de 2-1 maken, maar verder kwamen de jonge Rouches niet meer.

In de stand blijft Standard zo afgetekend laatste, Francs Borains springt over Beveren, Lierse, Seraing, Genk B en Oostende naar veiliger oorden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties