Reactie Maarten Vandevoordt reageert met gemengde gevoelens na gelijkspel tegen Ferencváros en ziet waarom het moeilijk was

Brandon Morren vanuit Boedapest
| 0 reacties
Maarten Vandevoordt reageert met gemengde gevoelens na gelijkspel tegen Ferencváros en ziet waarom het moeilijk was
Foto: © photonews

KRC Genk speelde donderdagavond 1-1 gelijk tegen Ferencváros. Zo speelden de Limburgers voor de derde keer gelijk in de groepsfase van de Conference League.

Maarten Vandevoordt ging in de fout bij het enige tegendoelpunt. Hij kon een afstandsschot niet klemmen en duwde de bal zo in de voeten van Aleksandar Pešić. Die twijfelde niet en kon de bal tegen de netten werken. 

Maar kan de schuld wel echt bij hem worden gelegd? Het veld lag er enorm slecht bij in Hongarije. "Het botste veel, het veld. Jammer van de tegengoal, de bal botste raar. Ik dacht dat ik er goed achter zat zodat de bal niet rechtstreeks binnen ging. Jammer dat we niet de nul konden houden", reageerde Vandevoordt na afloop.

Buiten het tegendoelpunt hield de Genkse doelman zijn ploeg een aantal keer goed recht. Op het einde pakte hij nog uit met een geweldige save toen de bal hard naar de korte hoek ging. "Bij die laatste bal moest ik me goed strekken. Ik ben blij dat ik het team nog heb kunnen helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties