Imke Courtois van haar beste kant? "Als ik in een tijgerprintje zou presenteren..."

Imke Courtois van haar beste kant? "Als ik in een tijgerprintje zou presenteren..."
Foto: © photonews

Imke Courtois neemt geen blad voor de mond over het Belgische voetbal. Ook niet over de vestimentaire regels voor trainers.

Vanavond is KV Kortrijk te gast bij competitieleider Union SG. Koud, nat en winderig herfstweer en dus is het uitkijken naar wat een mens daarvoor moet aantrekken.

“Haha, je hebt het over Glen De Boeck die langs alle kanten kritiek krijgt op zijn zilveren jasje en zo”, laat analiste Imke Courtois weten in De Zondag.

Het is opvallend hoeveel aandacht dat dergelijke zaken de laatste tijd krijgen. Uiteindelijk is Glen De Boeck zeker niet de enige trainer die graag wat opvalt met zijn kledij langs de zijlijn.

“Ik ga mij niet uitspreken, elk zijn smaak, maar het wordt stilaan een tendens: het extrasportieve wordt meer besproken dan het voetbal zelf”, gaat Courtois verder.

Al heeft de analiste wel problemen met hoe de trainer van KV Kortrijk reageerde nadat er meer dan als normaal over gesproken werd.

“Anderzijds zou ik De Boeck zijnde daar niet zo fel publiekelijk op reageren. Als ik in een… tijgerprintje zou presenteren, zou ik er de kritiek ook wel bij nemen”, besluit Courtois met een lach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties