Jonge Duivels van Thomas Vermaelen zien af tegen Frankrijk

Jonge Duivels van Thomas Vermaelen zien af tegen Frankrijk
Foto: © photonews

Thomas Vermaelen en zijn U20-ploeg speelden dit weekend een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk. Ze verloren, met een aantal mooie namen uit de Pro League in de ploeg.

Verschillende jeugdteams van de Rode Duivels speelden zaterdag. Onder hen de U20, gecoacht door Thomas Vermaelen. Zij namen het op tegen Frankrijk, maar verloren met 0-1 in Tubize. Opgemerkt moet worden dat de U20 gedeeltelijk anders was, omdat de U19 een Euro-kwalificatiewedstrijd speelden tegen Albanië, die ze met 2-0 wonnen. 

De U20 werd geleid door de jonge Norman Bassette, die onlangs een geweldige prestatie neerzette met Mechelen tegen Charleroi. Op het middenveld startte Pierre Dwomoh, net als Matthias Delorge (STVV) en Mohamed Salah (Brugge). Arnaud Dony (Union Saint-Gilloise) stond linksachter, met Matte Smets (STVV) in de centrale verdediging naast Bram Lagae (KAA Gent). In doel stond de talentvolle Kjell Peersman (PSV Eindhoven). 

Ondanks de nederlaag maakte één speler volgens Het Belang Van Limburg veel indruk: de 17-jarige Cédric Nuozzi van Jong Genk, die op de linkerflank begon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK Kwalificatie

Nieuwste reacties