OFFICIEEL: Jonas De Roeck ontslagen als hoofdcoach bij KVC Westerlo

OFFICIEEL: Jonas De Roeck ontslagen als hoofdcoach bij KVC Westerlo
Foto: © photonews

Jonas De Roeck is niet langer hoofdcoach bij KVC Westerlo. Dit na 16 speeldagen waarin 11 punten werden genomen. Het is nog niet bekend wie zijn opvolger wordt.

Jonas De Roeck is niet langer coach van KVC Westerlo. Dat meldt de club via zijn officiële kanalen. Dit werd bekendgemaakt daags na de 1-3 nederlaag tegen Anderlecht. Volgens Sporza verlaat ook T2 Mo Messoudi de club.

Sinan Bolat liet na de wedstrijd tegen Anderlecht optekenen dat het zo niet meer verder kan met de Kemphanen. Het bestuur greep in besloot om De Roeck te ontslaan. De Belgische coach stond aan het roer bij Westerlo sinds mei 2021 en zorgde voor de promotie naar 1A. Afgelopen seizoen presteerde de club goed en eindigde het op een mooie 7e plaats in de reguliere competitie.

KVC Westerlo staat momenteel voorlaatste met 11 punten na 16 wedstrijden. Enkel KV Kortrijk doet slechter met 9 op 45. 

Na de wedstrijd tegen Anderlecht werd op sociale media duidelijk dat de onvrede toenam bij de supporters. Door de blijvende tegenvallende resultaten werd de druk steeds groter. Het wordt nu afwachten wie het sportieve roer zal overnemen in het Kuipje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties