FC Barcelona kiest liever voor het geld dan voor hun spelers

FC Barcelona kiest liever voor het geld dan voor hun spelers
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Veel spelers klagen dat de kalender overvol zit en dat ze nauwelijks rust hebben. FC Barcelona houdt hier geen rekening mee.

La Liga

Woensdagavond speelde FC Barcelona zijn laatste competitiewedstrijd in LA Liga voor 2023. Ze namen het op tegen Almeria en het liep niet van het leien dakje. Dit tegen de ploeg die nog geen enkele keer kon winnen. 

Tweemaal kwamen ze op voorsprong, maar tegelijkertijd gaven ze die tot tweemaal toe uit handen. Uiteindelijk on Sergi Roberto in het slot van de partij er toch nog voor zorgen dat de drie punten naar de Catalanen gingen. 

Tandvlees

Het loopt momenteel niet van een leien dakje bij FC Barcelona. Moeizame winst tegen Almeria en vorige week het verlies op het veld van Antwerp. Ondertussen staan ze op een derde plaats in La Liga. Tijd voor te herbronnen. 

Deze tijd krijgen de spelers van FC Barcelona echter niet. 

Club América

Terwijl de spelers de kans zouden hebben om even te herbronnen, wordt hun dat echter niet gegund door de club. De spelers vertrekken namelijk op donderdag naar Dallas in de Verenigde Staten. 

Daar gaan ze een oefenwedstrijd spelen tegen de Mexicaase topploeg Club América. Waarschijnlijk een lucratieve deal voor de club die zeer populair is in Mexico. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties