🎥 Romelu Lukaku beleeft mooie eerste wedstrijd zonder José Mourinho met AS Rroma

AS Roma speelde zaterdag zijn eerste wedstrijd onder nieuwe coach Daniele De Rossi. Dit bleek een succes.

Eerder deze week werd José Mourinho ontslagen bij Roma na teleurstellende resultaten. De dag van zijn ontslag werd clubicoon Daniele De Rossi aangesteld als nieuwe trainer.

Zaterdag nam AS Roma het op tegen Hellas Verona. Romelu Lukaku kon na 19 minuten de score openen. Een dikke vijf minuten later maakte Lorenzo Pellegrini er 2-0 van.

Michael Folorunsho kon de eer nog redden en zette de 2-1 op het scorebord. Dit werd uiteindelijk ook de eindstand. Zuur voor de bezoekers, die in de tweede helft nog een penalty misten.