Kompany wil vandaag nog Rode Duivel overtuigen om naar Burnley te komen

Kompany wil vandaag nog Rode Duivel overtuigen om naar Burnley te komen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vincent Kompany heeft de handdoek nog niet geworpen. Er is de laatste dagen heel wat transferactiviteit bij Burnley te merken. Op de laatste dag van de mercato hoopt hij zelfs nog een grote slag te slagen, maar hij zal wel al zijn overredingskracht moeten gebruiken om een Rode Duivel te overtuigen.

Kompany wil volgens de Britse pers vandaag nog Thomas Meunier gaan halen bij Borussia Dortmund. De 32-jarige rechtsachter heeft speeltijd nodig om nog in beeld te komen bij Domenico Tedesco voor het EK. Maar intussen had hij wel al de beslissing genomen om tot het einde van het seizoen bij Dortmund te blijven.

Al kan een telefoontje van Kompany de zaken wel nog veranderen. De twee speelden lang samen bij de nationale ploeg en kennen elkaar goed. Burnley staat nog steeds voorlaatste en zal een wonder moeten verrichten om niet opnieuw te degraderen.

Meunier speelde de laatste weken wel bij Borussia aangezien zijn twee concurrenten geblesseerd waren. Meunier denkt dat hij de concurrentie kan aangaan, dus het zal niet makkelijk worden om hem er weg te halen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties