"Zij gaan er áltijd bij zijn": Hein Vanhaezebrouck doet stevige uitspraak, maar wie ziet u het doen?

"Zij gaan er áltijd bij zijn": Hein Vanhaezebrouck doet stevige uitspraak, maar wie ziet u het doen?
Foto: © photonews

Nog zes speeldagen resten ons in de reguliere competitie van de Jupiler Pro League, daarna volgen de play-offs. De strijd om play-off 1 zou nog wel eens een keiharde kunnen zijn. Enkel Union SG mag zich nu al rijk rekenen.

Union SG is al eventjes zeker van play-off 1, terwijl ook RSC Anderlecht met 48 punten zich stilaan mag opmaken voor de eindstrijd met de zes topclubs. Maar daaronder zou het nog wel eens een héél spannende reeks kunnen gaan worden.

Met nog zes speeldagen komen er nog verschillende teams in aanmerking. Komend weekend is er met KAA Gent tegen Cercle Brugge opnieuw een belangrijk duel tussen twee teams die er vol kunnen en willen voor gaan. 

Corbanie Kobe - Mignolet Simon
© photonews

"Als je niet veel punten pakt, dan schuif je naar beneden. Daarvoor moet je niet naar andere ploegen kijken", aldus Hein Vanhaezebrouck al na het gelijkspel tegen Westerlo. Toch ziet hij het mogelijk misschien niet goedkomen naar play-off 1 toe.

Gemakkelijkste programma voor Cercle Brugge?

"Cercle Brugge heeft het gemakkelijkste programma van de top-7, ze gaan volgens mij altijd zeker in play-off 1 zitten. Dus zal er een andere ploeg uit moeten." Het programma van Cercle Brugge de komende weken begint met een duel tegen ... KAA Gent.

Daarna volgen Club Brugge, Eupen, Mechelen, Charleroi en RWDM. Er zijn inderdaad moeilijker programma's bij de ploegen in de top-6. Maar het zal dan sowieso wel een prangertje worden op verschillende velden de komende zes wedstrijden.

Wie zal het volgens u gaan halen? Wij stellen u de vraag, dus laat het ons weten in de reacties! 

Welke 5 teams halen - naast Union SG - play-off 1?

98%
96%
97%
76%
64%
58%
8%
2%
2%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties