Reactie Beide clubs zijn het eens, één speler maakte het verschil in Club-Union: "Klaar voor stap hogerop"

Beide clubs zijn het eens, één speler maakte het verschil in Club-Union: "Klaar voor stap hogerop"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met een goal en een assist kon er maar één man van de match aangeduid worden na de 2-1 overwinning van Club Brugge tegen Union. Daar waren zowel Club als Union het over eens: Andreas Skov Olsen.

Al na tien minuten vond de Deense winger het net voor blauw-zwart met een typische Skov Olsen-actie. Naar binnen komen en dan de bal met links in de verste hoek krullen. Zijn assist was dan weer een voorzet met rechts.

"Club Brugge stond goed opgesteld maar Skov was het verschil vandaag", moest ook Union-verdediger Burgess toegeven na de wedstrijd. "Zonder hem was het een andere wedstrijd geweest."

Ook Skov Olsens trainer Ronny Deila is uitermate tevreden wat hij laat zien. "Misschien wel zijn beste seizoen bij Club Brugge. Zowel aanvallend als verdedigend is hij enorm belangrijk voor ons. Hij toont elke week dat hij stappen zet", gaat Deila verder op de persconferentie.

Afgelopen zomer werd er aan de mouw getrokken van Skov Olsen maar lukte Club Brugge nog om de 24-jarige speler in Jan Breydel te houden. Deila insinueert alvast dat dat komende zomer niet meer zal lukken. "Wat hij tegen Union en al het hele seizoen heeft laten zien, maakt duidelijk dat hij klaar is om de stap hogerop te zetten", besluit hij vol lof.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties