Eén speler van KV Mechelen liet tegen Antwerp op Patrick Goots een diepe indruk na

Eén speler van KV Mechelen liet tegen Antwerp op Patrick Goots een diepe indruk na
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen won zaterdagavond met het kleinste verschil van Royal Antwerp FC. Op de overwinning viel niets af te dingen.

Patrick Goots noemt de nederlaag van Antwerp tegen KV Mechelen een accident de parcours, maar dat doet niks af van de oververdiende zege van Malinwa. Vooral op het middenveld waren de bezoekers heer en meester.

KV Mechelen heeft volgens Patrick Goots een ongelofelijke gedaanteverwisseling ondergaan en lijkt totaal niet meer op de ploeg die het de voorbije maanden was. De uitbraken die de troepen van Besnik Hasi deden waren messcherp.

“Niet met een lange bal en snelle mannen voorin, zoals andere ploegen het ook wel eens op de Bosuil komen proberen”, vertelt Goots aan Gazet van Antwerpen. “Wel met goed voetbal en vlotte combinaties. Vooral op het middenveld, waar Antwerp telkens een mannetje te kort kwam, was Mechelen heer en meester.”

KV Mechelen moet vol voor Europees ticket gaan

Eén speler in het bijzonder liet een diepe indruk na bij Patrick Goots: Islam Slimani die voor het eerst bij KV Mechelen in het basiselftal stond.

“Hij is een heel ander type dan Lauberbach. Met zijn balvastheid en slimme loopbewegingen nam hij voortdurend de juiste beslissingen. Wedstrijden als die van zaterdagavond, met ongelofelijk veel ruimte in de rug van de defensie, zijn voor een spits van dit kaliber een zaligheid”, gaat Goots verder.

KV Mechelen heeft in 2024 nog niet verloren en mag naar boven kijken. “De Champions’ Play-offs halen zou zéér straf zijn. Met de sterke bank die Hasi voortaan achter de hand heeft, moet Mechelen volop inzetten op de Europe Play-offs, om daarin een Europees ticket af te dwingen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties