En nu, Thibaut en Domenico? Dit moét er gebeuren om Courtois als Rode Duivel mee te nemen naar Duitsland

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
En nu, Thibaut en Domenico? Dit moét er gebeuren om Courtois als Rode Duivel mee te nemen naar Duitsland
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois staat opnieuw op het trainingsveld. De doelman gaat dan wel nog geen duels aan, maar het blijft een feit dat onze landgenoot twee maanden voorsprong heeft genomen op zijn revalidatie. Wat nu, heren?

De Spaanse kranten winden er geen doekjes om. Real Madrid wil Thibaut Courtois klaarstomen voor El Clasico midden april. Op die manier is de doelman fit voor de titelstrijd - al lijkt die al gewonnen voor De Koninklijke - en de finale fase van de Champions League.

Zo'n evolutie wil ook zeggen dat Courtois klaar zou zijn om met de Rode Duivels naar het EK te trekken. De doelman liet enkele weken geleden nog weten dat hij het Belgische doel niet zal verdedigen in Duitsland, maar op dat moment was de huidige revalidatieplanning niet gekend.

courtois

Real Madrid verwacht op dit moment nog steeds dat Courtois in de Spaanse hoofdstad zal blijven. Enkel op die manier kan de doelman een volledige voorbereiding doormaken en het risico op een terugval zo klein mogelijk houden. Langs de andere kant: wil de beste doelman ter wereld zijn klasse niet etaleren op een Europees kampioenschap? 

Gaat Thibaut Courtois met de Rode Duivels naar het EK?

De bal ligt in het kamp van Domenico Tedesco. Courtois zal zich niét zelf kandidaat stellen om mee te gaan naar Duitsland. De 102-voudig Rode Duivel zal ook zelf zijn telefoon niet nemen om de bondscoach te spreken? Wordt de toekomst van Courtois bij de Rode Duivels de komende weken en maanden bepaald? Wij zijn er alvast zeker van...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties