Reactie Dirk Kuyt heeft bij Beerschot de sleutel gevonden tot succes: "Dat heeft ervoor gezorgd dat we deze wedstrijd winnen"

Dirk Kuyt heeft bij Beerschot de sleutel gevonden tot succes: "Dat heeft ervoor gezorgd dat we deze wedstrijd winnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks het verschil in het klassement en de dominantie van Beerschot kwamen de Antwerpenaren tot tweemaal toe goed weg. Al heeft Dirk Kuyt wel de sleutel tot succes gevonden.

Scherpe analyse van Dirk Kuyt

"We zagen vandaag een tegenstander die ons bewust de bal heeft gegeven. Waardoor de ruimtes klein zijn om kansen te creëren. Dan komen ze met best wat geluk op voorsprong en krijgen ze zelfs de kans om 0-2 te maken. Die bal gaat met wat geluk voor ons op de paal, maar dan de reactie van mijn team. De wilskracht en de mentale weerbaarheid van spelers is enorm", roemde Kuyt zijn spelers. 

Het volledige wedstrijd vind je HIER terug. 

De sleutel tot het succes van Beerschot

"We komen op 1-1 en we bleven knokken in de tweede helft al was die ook moeilijk. Je kan zeggen dat het een individuele fout was van de tegenstander, maar langs de andere kant. Het is ook de manier van druk zetten dat er toch voor zorgt dat we deze wedstrijd winnen", gaf hij de sleutel tot het succes weg. 

Het waren ook de fans die ermee voor zorgden dat Beerschot vooruit gestuwd werden. Zij werden dan ook door Kuyt in de bloemetjes gezet. Dat kan u HIER lezen. 

Wedstrijd tegen Zulte Waregem wordt een topwedstrijd

"Er is maar één ding belangrijk voor ons en dit is de eerstvolgende wedstrijd. We mogen zeker vandaag even genieten van de overwinning. Het belangrijkste was de inzet dat ze vandaag getoond hebben", haalde Kuyt nog even de loftrompet boven voor zijn spelers. 

"Wij kijken rustig verder naar de volgende wedstrijd tegen Zulte Waregem. Een team dat ook wil promoveren. Dat wordt weer een topwedstrijd", kijkt Dirk Kuyt al uit naar de clash van komend weekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties