Bondscoach Domenico Tedesco komt met belangrijke blessure-update over Charles De Ketelaere

Brandon Morren vanuit Dublin
| 0 reacties
Bondscoach Domenico Tedesco komt met belangrijke blessure-update over Charles De Ketelaere
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels vlogen vrijdag naar Dublin om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen Ierland. De nationale ploeg vertrok echter zonder een aantal belangrijke spelers.

Charles De Ketelaere moest last-minute afhaken voor de wedstrijden tegen Ierland en Engeland. Hij kampt met een kleine blessure aan de adductoren. Bondscoach Domenico Tedesco gaf een update over zijn situatie.

"Hij voelde tijdens de training een klein ongemak. We hebben hem dan vrijdagochtend nog eens nagekeken en het leek wat beter te gaan. Maar tijdens en na de opwarming voelde hij dat het toch nog niet 100% was."

"We hebben het dan met de medische staf en met de speler besproken. Het risico was gewoon te groot voor wedstrijden als deze." 

De Ketelaere Charles
© photonews

Voor De Ketelaere is het jammer dat hij twee leuke wedstrijden moet missen. Hij wou er graag bij zijn. "Hij is een jonge kerel en wilde zeker wel proberen. Hij weet ook dat dit twee goede tegenstanders zijn en twee goede tests."

Het blijft afwachten wie dan op de positie van Kevin De Bruyne zal gaan spelen. Nu CDK ook geblesseerd is lijkt Leandro Trossard nog wel een leuke optie voor Tedesco.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties