Na het seizoen of na het EK? 'Aankondiging van transfer Mbappé naar Real Madrid zal er véél vroeger komen dan we allemaal denken'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Na het seizoen of na het EK? 'Aankondiging van transfer Mbappé naar Real Madrid zal er véél vroeger komen dan we allemaal denken'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kylian Mbappé verlaat PSG deze zomer voor Real Madrid. Al blijft het wachten op de officiële communicatie van de transfer. De Fransman weet zelf héél goed wanneer hij zijn verhuis wil aankondigen.

Laat ons eerst en vooral héél duidelijk zijn: Kylian Mbappé draagt volgend seizoen het shirt van Real Madrid. Een totale ommekeer zoals twee seizoenen geleden - toen koos de Fransman alsnog voor de Parij... Qatarese centen - zal er deze keer niet komen.

Meer zelfs: de Franse én Spaanse media zijn er zelfs al van overtuigd dat de handtekeningen op papier staan. Voor de buitenwereld is het enkel nog wachten op de officiële bekendmaking van de transfer.

mbappe

Algemeen werd aangenomen dat Mbappé zijn verhuis zal aankondigen na het seizoen. Op die manier kan de Fransman zijn hoofdstuk bij PSG afsluiten én met een vrij hoofd richting het EK trekken. Les Bleus zijn in Duitsland één van de topfavorieten voor de Europese titel. 

Maar het persbericht wordt mogelijk een pak vroeger uitgestuurd. Momenteel is er nog één iets dat ervoor zorgt dat Mbappé niet wil communiceren: PSG én Real Madrid zijn nog actief in de Champions League en kunnen één van de komende weken tegenover elkaar komen te staan.

Wanneer zal Kylian Mbappé zijn transfer naar Real Madrid aankondigen?

Van zodra één van beide teams sneuvelt zal de aankondiging van de transfer er komen. Zoals hierboven beschreven zal de wereld op de hoogte zijn voor de start van het EK. Mbappé heeft immers geen zin om in Duitsland constant vragen te krijgen over zijn transfer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties