Speelt STVV straks twee goudhaantjes kwijt? Mathias Delorge en Matte Smets laten zich uit over mogelijke transfer

Speelt STVV straks twee goudhaantjes kwijt? Mathias Delorge en Matte Smets laten zich uit over mogelijke transfer
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De play-offs zijn ondertussen van start gegaan. Het zullen voor enkele jonge talenten uit de JPL ongetwijfeld de laatste wedstrijden in België zijn.

Met al het talent dat in de Jupiler Pro League rondloopt is het logisch dat er na dit seizoen een paar goudhaantjes vertrekken bij hun club. Alleen valt het nog af te wachten wie dat zullen zijn.

Bij STVV lopen er ook enkele jonge spelers rond die groot mogen dromen. Matte Smets werd afgelopen winter al in verband gebracht met een transfer naar KAA Gent. Hij kon vertrekken, maar besloot om bij Sint-Truiden te blijven.

Ook middenvelder Mathias Delorge kan veel interesse genieten. Maar aan een vertrek bij STVV wil hij voorlopig nog niet te veel denken.

"Wat er in de zomer staat te gebeuren, zie ik dan wel. Ik zit met mijn hoofd nog niet ergens anders. Als dat wel zo zou zijn, had je dat wel aan mijn prestaties op het veld gezien", vertelde Delorge bij Het Belang van Limburg.

Ook Matte Smets zegt nog niet te weten wat zijn volgende stap is. "Mijn hart ligt bij STVV, dat weet iedereen intussen. De komende wedstrijden zijn te belangrijk om nu al te beslissen wat ik na dit seizoen ga doen. We zullen wel zien wat er op mijn pad komt. Ik ben daar nu niet mee bezig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties