Ongelooflijke deal op komst voor Stijn Stijnen en co: miljoenentransfer wordt al besproken

Ongelooflijke deal op komst voor Stijn Stijnen en co: miljoenentransfer wordt al besproken
Foto: © photonews

Patro Eisden Maasmechelen staat op het punt om de grootste uitgaande transfer uit hun geschiedenis te doen. En het gaat om een speler die momenteel zelfs niet bij hen speelt.

Anis Hadj Moussa wordt momenteel verhuurd aan Vitesse Arnhem en maakt daar grote indruk met zijn dribbelkwaliteiten. Die zijn intussen ook Feyenoord opgevallen en die hebben hem en zijn entourage al uitgenodigd om te komen spreken. 

Patro ging hem in de zomer van 2023 transfervrij halen bij Olympic Charleroi en hij werd deze wintermercato uitgeleend aan de Nederlandse eersteklasser. Intussen wil Feyenoord maar liefst 3,5 miljoen euro voor hem op tafel leggen. 

Nog nooit heeft de Limburgse club zo'n deal voorgeschoteld gekregen. Ze kregen nog maar één keer een transfersom van 275.000 euro, voor Peter Utaka, die naar Westerlo trok.

Uiteraard een transfer die heel welkom zou zijn om de ploeg voor volgend seizoen uit te bouwen. De ambitieuze tweedeklasser wil immers meestrijden voor promotie. Dit seizoen doen ze het met een zesde plek voorlopig al niet gek.

Anis Hadj Moussa zal zo 18 wedstrijden gespeeld hebben voor Patro, waarin hij twee keer scoorde en twee assists gaf. De 22-jarige is een heel dribbelvaardige flankspeler die vanop zijn rechterflank naar binnen komt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties