Het moet beter bij Standard en dat weet ook Ivan Leko die heel duidelijk is: "Dan moet je maar nadenken over een ander beroep"

Het moet beter bij Standard en dat weet ook Ivan Leko die heel duidelijk is: "Dan moet je maar nadenken over een ander beroep"
Foto: © photonews

Standard neemt het zaterdagavond op tegen OH Leuven. Het zal beter moeten voor de troepen van Ivan Leko.

Standard kon zijn Europe Play-offs moeilijk slechter beginnen. De Rouches gingen met 5-1 onderuit tegen KAA Gent afgelopen weekend. Coach Ivan Leko was enorm hard voor zijn spelers na afloop.

Hij nam zware woorden in de mond en gaf aan dat er bepaalde spelers minder kansen zullen krijgen. De Kroatische coach wil immers voorbereiden op volgend seizoen.

Tegen OHL moet het een pak beter. Hij wil dan ook geen enkele verslapping meer zien. Zijn spelers moeten gemotiveerd zijn om te winnen.

"Als je op een gegeven moment op een punt komt dat je geen zin meer hebt om een wedstrijd te spelen, dan is dat het moment om jezelf af te vragen: 'is dit het juiste voor mij'?", klonk het.

"Als je niet van het spel houdt en je kunt jezelf niet motiveren om te trainen en wedstrijden te spelen, dan moet je nadenken over een ander beroep", gaat hij verder.

Leko kondigde ook al aan dat hij veranderingen zal doorvoeren. "Er zullen veranderingen zijn en sommige spelers zullen hun kans krijgen. Ik hou van jonge spelers: ze brengen energie, pit en motivatie. Ze moeten op de training laten zien dat ze er klaar voor zijn. Ik probeer ze te vertellen dat de deur openstaat en dat dit hun moment is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties