'Europese topclub meldt zich bij PSV voor Johan Bakayoko'

'Europese topclub meldt zich bij PSV voor Johan Bakayoko'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Johan Bakayoko doet het erg goed bij PSV. De Rode Duivel zou volgende zomer wel eens voor een mooie transfer kunnen staan.

Johan Bakayoko staat met PSV momenteel bovenaan het klassement in de Nederlandse Eredivisie. De club uit Eindhoven telt 78 punten, dat zijn er negen meer dan eerste achtervolger Feyenoord.

Maar ook individueel beleeft de Rode Duivel een geweldig seizoen. In 28 competitieduels scoorde hij al negen keer en kon hij ook negen assists afleveren. 

Bakayoko zag zijn marktwaarde dit seizoen ook enorm stijgen. Na afloop van vorig seizoen werd die op zo'n 10 miljoen euro geschat door Transfermarkt, nu is dat 40 miljoen euro.

Zijn prestaties gaan dan ook niet onopgemerkt voorbij. Volgens Rik Elfrink, PSV-watcher voor AD Sportwereld en Eindhovens Dagblad, zou Borussia Dortmund concrete interesse hebben in de Belg.

De club meldde zich ook al. Volgens Elfrink kan Bakayoko na dit seizoen bij tal val clubs tekenen. Het zal nog even afwachten worden om te zien waar hij volgend seizoen zal spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties