'Club Brugge schakelt versnelling hoger: miljoenentransfer deze week definitief van blauw-zwart'

'Club Brugge schakelt versnelling hoger: miljoenentransfer deze week definitief van blauw-zwart'
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge pakte enigszins verrassend afgelopen seizoen alsnog de titel. Volgend jaar wil blauw-zwart sowieso weer meedraaien helemaal bovenaan en daartoe wil het ook flink wat transfers doen. Een nieuwe miljoenendeal staat in de steigers.

Ardon Jashari werd al gekocht voor zes miljoen euro van Luzern door Club Brugge. Hij sluit op 1 juli normaliter aan bij blauw-zwart. Daarmee is er op een van de belangrijke werven - de defensieve middenveldersplaats - al een oplossing gezocht.

Centraal achterin hebben ze ondertussen een nieuwe stap gezet in de zoektocht naar een nieuwe verdediger. Dat moet de linksvoetige centrale verdediger Zaid Romero worden. Hij staat steeds dichter bij Jan Breydel.

Zes miljoen euro voor centrale verdediger

De 24-jarige Argentijn van 1 meter 92 centimeter is linksvoetig én heel balvaardig - maar wie is dat niet in Zuid-Amerika? Hij speelt momenteel bij Estudiantes, dat hem in januari 2023 voor 1,4 miljoen euro kocht bij Godoy Cruz.

Deze week zou hij volgens Sacha Tavolieri in Brugge landen om zijn deal helemaal te vervolledigen. Er zou al langer een akkoord zijn op clubniveau én ook persoonlijk, terwijl ook de medische testen al achter de rug zouden zijn.

Zaid Romero speelde al 56 wedstrijden voor Estudiantes en scoorde daarin drie doelpunten - met zijn lengte kan hij ook in aanvallend opzicht een mogelijke optie worden voor Club Brugge. Benieuwd wat het gaat geven op Jan Breydel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties