We worden het stilaan gewoon: nieuwe nederlaag Chelsea

Caroline Tonnelier
| 8 reacties

José Mourinho krijgt Chelsea maar niet op de rails. Tegen Southampton leden Hazard en co alweer een nederlaag: 1-3 werd het op Stamford Bridge.

De wedstrijd begon nochtans uitstekend voor The Blues. Na tien minuten bracht Willian de thuisploeg op voorsprong. De assist kwam op naam voor Eden Hazard. Kort na de pauze kreeg Chelsea echter een klap te verwerken met de 1-1 van Davis.

Voldoende tijd om de drie punten toch nog thuis te houden in de tweede helft, maar het was integendeel Southampton dat met de volle buit aan de haal ging. Mané en vooral de onvermijdelijke Pellè waren de helden bij The Saints.

Zestiende plaats

Landskampioen Chelsea staat nu op een ongeziene zestiende plaats. De ploeg van Hazard en Courtois heeft amper acht punten uit acht wedstrijden en incasseerde al 17 tegendoelpunten dit seizoen. Alleen Sunderland doet het op dat vlak slechter.