Wat een cijfers? Lommel loopt 2-0 uit tegen Tubeke, maar wordt dan genadeloos geslacht in knotsgekke partij met negen (!) treffers

Redactie
| 7 reacties

Na een uitstekende seizoensstart was Lommel United door een 1 op 15 weggezakt naar de kelder van de Proximus League. En dus konden de Limburgers tegen concurrent Tubeke maar beter de punten thuis houden.

De eerste stap daartoe leek ook gezet. Via Schils en Bertjens klom Lommel United in de eerste helft naar 2-0. Een makkelijke avond voor de thuisploeg zou je denken, maar Tubeke reageerde nog voor de koffie via Babic en Ba.

Alweer een doelpuntenfestijn in de Proximus League dat na de rust doorging. De bezoekers gingen erop en erover en diepten via Shengelia, Lefaix en nog een enig mooie treffer van Ba de score uit tot 2-5.

Lenaerts zorgde voor de achtste treffer van de avond, Tubeke scoorde nog een negende keer: eindstand 3-6. Tubeke blijft zich zo mengen bovenin, voor rode lantaarn Lommel United wordt de situatie zorgwekkender.