Middenvelder Tottenham had niet door dat zijn ploeg was gekwalificeerd voor de halve finales: "Ik was enorm teleurgesteld"

Nils Wens

Gisteren kregen we met Manchester City-Tottenham een wedstrijd met alles erop en eraan. Na 20 minuten stond het al 3-2 voor Manchester City. De match eindigde uiteindelijk op 4-3. Een goal van Manchester City werd in de laatste minuut afgekeurd wegens buitenspel.

Moussa Sissoko was na het doelpunt al naar binnen gegaan. Hij had dus niet gezien dat het doelpunt nog werd afgekeurd. "Ik was enorm teleurgesteld en ben meteen naar de kleedkamer gegaan", vertelde de Fransman bij L’Equipe.

Iemand van de technische staf kwam de Fransman vertellen dat ze doorgingen. "Ik vroeg hoe we dat nog hebben kunnen doen. Hij zei dat het doelpunt uiteindelijk nog werd afgekeurd. Ik rende naar buiten, want dan wilde ik het uiteraard niet missen."

Ajax

In de volgende ronde wacht Ajax. De Nederlanders zijn aan een knappe reeks bezig in de Champions League door zowel Real Madrid als Juventus uit te schakelen. Nu wachten ex-spelers Jan Vertonghen en Toby ALderweireld voor de Amsterdammers.

Moussa Sissoko hoopt natuurlijk dat hij speelklaar raakt voor de halve finales. De Franse middenvelder speelde al 34 wedstrijden voor Tottenham dit seizoen. Daarin scoorde hij nog niet, maar gaf hij al drie assists.