Datum: 28/11/2022 20:00
Competitie: WK
Speeldag: Speeldag 2

Volg straks live: 'Dark Horse' Uruguay moet op zoek naar punten tegen Portugal en Cristiano Ronaldo

Volg straks live: 'Dark Horse' Uruguay moet op zoek naar punten tegen Portugal en Cristiano Ronaldo
Foto: © photonews

Na de eerste speeldag weten de meeste landen wat hen te doen staat. Portugal staat er met drie punten goed voor, bij Uruguay moeten er wat punten bij.

Uruguay was voor velen een schaduwfavoriet om het WK te winnen. Maar op de eerste speeldag stelden Suarez, Valverde en co toch wat teleur tegen Zuid-Korea. De Zuid-Amerikanen konden geen vuist maken en op een schicht van Valverde na kon Uruguay nooit echt aanspraak maken op de drie punten.

Portugal daarentegen kon wel overtuigen tegen Ghana maar de 3-2 score legde toch wel wat pijnpunten bloot in de Portugese defensie. Bovendien kon Ronaldo pas scoren na een heel lichte penaltyovertreding van Salisu.

Afhankelijk van het resultaat tussen Ghana en Zuid-Korea deze namiddag kan het duel tegen Portugal weleens eentje van levensbelang zijn voor het verdere vervolg van het toernooi voor Uruguay. 

Kan Ronaldo nog eens het hele stadion laten daveren en SIU roepen? Via BETFIRST kan je je inzet verdriedubbelen als Ronaldo scoort!Kan Ronaldo nog eens het hele stadion laten daveren en SIU roepen? Via BETFIRST kan jeje inzet verdriedubbelen als Ronaldo scoort!

Meer nieuws

WK