walWales
iraIran
Datum: 25/11/2022 11:00
Competitie: WK
Speeldag: Speeldag 2
Doet Wales wat moet om hét duel tegen Engeland te krijgen?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties

Wales moet Iran verslaan om uitzicht te houden op de volgende ronde

Doet Wales wat moet om hét duel tegen Engeland te krijgen?
Foto: © photonews

Met vier wedstrijden staat er wederom een drukke WK-dag op het menu. Wales en Iran bijten de spits af. De inzet is héél simpel: er moét gewonnen worden.

Vooral voor Wales is het een wedstrijd die absoluut moét gewonnen worden. The Dragons ambiëren de volgende ronde, maar bleven op de openingsspeeldag steken op een 1-1-gelijkspel tegen de Verenigde Staten. Een nieuwe misstap tegen Iran is dan ook geen optie. 

Wellicht kiest Rob Page deze keer wel vanaf minuut één voor Kieffer Moore. De aanvaller van AFC Bournemouth moest tegen Team USA op de bank beginnen. Na een barslechte eerste helft kon Wales pas na de koffie - en mede door de inbreng van Moore - een vuist maken.

Iran heeft dan weer het één en ander goed te maken na de zware 6-2-nederlaag tegen Engeland. De Iraniërs kunnen echter ontspannen naar het duel toeleven. Als zwakke broertje in de groep hebben ze niets te verliezen. Voor de volledigheid: Alizera Beiranvand is buiten strijd. De voormalige doelman van Antwerp FC liep een neusbreuk op.

Kan Wales Iran opzij zetten en op die manier uitzicht houden op de volgende ronde? Of verrast Iran de Welshmen? Via DEZE LINK kan je je alvast aan de voorspelling wagen.

Meer nieuws

WK